Familiecamping
de Ikeleane

Klanten beoordelen de Ikeleane met een 8.8 op Zoover!

  • Familiecamping
  • Gratis zwembadkaarten
  • Animatie in het hoogseizoen
  • Overdekte speeltuin
  • Airtrampoline
  • Cafetaria
  • Dierenweide
  • 1e Wifi apparaat gratis
  • Fietsverhuur
Plonsvijver op familiecamping de Ikeleane

Familiecamping
de Ikeleane

Camping de Ikeleane staat bekend als een echte familiecamping. Dat komt mede doordat er veel faciliteiten aanwezig zijn. Op de kampeervelden zijn verschillende speeltoestellen aanwezig.

Verder is er een boerenspeeltuin met trekkers en skelters voor de kleintjes en een overdekte speeltuin met tafeltennistafel. In het hoogseizoen biedt de camping professionele animatie.

Overdekte speeltuin

Is het weer eens iets minder, dan is er voor de kinderen altijd nog de overdekte speeltuin. Hierin staan een groot speeltoestel en tafeltennistafel. Het speeltoestel bevat onder andere twee leuke glijbanen en is aan verschillende kanten te beklimmen.

De camping heeft een overdekte speeltuin
In de dierenweide lopen dwerggeiten, kippen en konijnen rond

Dierenweide

Op de camping is een dierenweide aanwezig. Hier lopen dwerggeiten, kippen en konijnen rond. De dieren mogen uiteraard geknuffeld worden. De verse eieren worden verkocht bij de receptie.

Cafetaria

Onlangs is de cafetaria met bar en eetgelegenheid helemaal in een modern jasje gestoken. Er is behalve friet en snacks ook een kleine menukaart in de vorm van plates, zodat je ‘s avonds niet van de camping af hoeft om iets te gaan eten.

Voor het ontbijt kun je verse broodjes bestellen die je de volgende dag kunt afhalen. Op bepaalde dagen worden er in de zaal ook bingo- en klaverjas-avonden georganiseerd.

Geen zin in koken? Ga dan naar de cafetaria op de camping

Ontdek alle voorzieningen op
familiecamping de Ikeleane

Gratis naar
zwembad Dundelle

Bij 3 nachten of meer krijg je gratis toegang tot het openluchtzwembad Dundelle in Bakkeveen. Het zwembad bevat een 25 meterbad met een ondiep gedeelte en een duikplank. Er is een apart peuterbad voor de kleintjes aanwezig.

Zwembad Dundelle
Gratis naar zwembad Dundelle
Lekker scheuren op één van de trekkers of skelters?

Beoordeeld op
Zoover met een 8.8!

Dat het een leuke camping is, blijkt uit de beoordelingen van gasten. Gasten die camping de Ikeleane bezocht hebben, waarderen deze met een gemiddelde van een 8.8.

Lees de reviews op Zoover
© 2023 Glamping Bakkeveen