Omgeving van Bakkeveen

Ontdek de prachtige omgeving van Bakkeveen

  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Pelletkachel
  • Maximaal 6 personen
  • Digitale TV aanwezig
  • Comfortabele bedden
  • 1e Wifi apparaat gratis
  • Rookvrij
  • 1 hond toegestaan
De Slotplaats in Bakkeveen

De Slotplaats

De slotplaats is een statig gebouw dat zich aan de rand van Bakkeveen bevindt. In de zomer zit je op het terrras lekker in de zon. Bij kouder weer brand binnen de open haard, zodat je hier kunt opwarmen na een stevige wandeling op het landgoed dat achter de Slotplaats ligt. Ook voor een goede lunch of gewoon een lekkere kop koffie kun je hier terecht.

Slotplaats Bakkeveen
Je kan zelf paardrijden in de schitterdende bossen van Bakkeveen

Paardrijden

Zelf paardrijden kan natuurlijk ook. Vraag met een groepje rijders een buitenrit aan bij de Bosmanege in Bakkeveen. Afhankelijk van de mate van ervaring is er meer mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een rit over de heide maken of langs de zandverstuivingen in het bos galopperen.

Bosmanege Bakkeveen
Huur een kano in Bakkeveen

Kanovaren in Bakkeveen

Ben je liever op het water, dan is het huren van een kano in Bakkeveen natuurlijk een leuk idee om de omgeving te verkennen. Vanaf het water zie je deze namelijk op een hele andere manier. Vanuit Bakkeveen ben je zo in Frieschepalen bijvoorbeeld.

Kano huren in Bakkeveen

Eropuit in de omgeving van Bakkeveen?
Doe ideeën op!

Midgetgolf Dundelle

Ben jij ook wel in voor een wedstrijdje midgetgolf? Ga dan eens naar de 18-holes wedstrijdbaan naast het zwembad. Wie van jullie heeft als eerste bijvoorbeeld de ‘Zig Zag’, ‘De Slak’ of 'De Vulkaan' uitgespeeld? Voor de jeugd is er ook nog een kleine speeltuin aanwezig.

Midgetgolf Dundelle

Huifkartochten

Met een huifkar die getrokken wordt door twee Friese paarden maak je een mooie tocht van 1,5 of 2 uur door de natuur van Bakkeveen. Zo’n tocht wordt begeleidt door een gids die onderweg leuke wetenswaardigheden over de flora, fauna en historie kan vertellen. Zo kun je nog meer genieten van de heerlijke natuur om je heen.

Doolhofpark

Mocht een wedstrijdje midgetgolf of middag zwemmen nog niet genoeg zijn, dan kun je altijd nog verdwalen in het naastgelegen doolhofpark. Zoek met de kinderen de weg naar buiten in één van de drie doolhoven. Speel daarna gerust verder op onder andere de kabelbaan, evenwichtsbalk en slingertouw boven het water.

© 2023 Glamping Bakkeveen